5ª Edició del Fòrum d’Oportunitats Empresarials

Enguany, i com a novetat, el Fòrum constarà de dues jornades: el dia 24 de maig es presentaran els projectes i el dia 29 de juny hi haurà una jornada de finançament alternatiu i networking.

 

A través de l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa- DinàmiG, la col·laboració de l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG) i la Diputació de Girona es posa en marxa aquesta iniciativa que es dirigeix als emprenedors amb idees per crear un negoci o expandir-lo per tal de posar.los en contacte amb persones que tinguin interès i puguin aportar recursos o col·laboracions.

El Fòrum d’Oportunitats Empresarials és l’espai de trobada on posar en contacte emprenedors, empresaris i persones que puguin estar interessats en un projecte, per tal que puguin sorgir aliances i sinergies entre ells per tal d’engegar o expandir un negoci ja sigui compartint, intercanviant o col·laborant.

Les dues jornades del Fòrum seran: la primera el 24 de maig, on les persones inscrites exposaran al públic el seu projecte de negoci. Es presentaran totes les oportunitats que s’ofereixen i totes les que es demanen, per tal de que tots els interessats puguin contactar amb les persones que creguin conveninent, i plantejar-los la possibilitat d’iniciar un projecte empresarial.

La segona serà el dia 29 de juny i serà una jornada dedicada al finançament alternatiu. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer diferents alternatives financeres complementàries a la banca tradicional per tal de poder-les aplicar a la nostra empresa. Intervindran Sandra Font, cap de finançament alternatiu d’ACCIÓ; Jordi Solé, co-funder ECrowd; Paulino de Evan, co-funder Finanzarel i Ernest Garcia de Garcia Gasull Consulting. També intervindrà, com a cas d’èxit, una empresa del territori (Olot), que explicarà la seva experiència. En acabar hi haurà networking entre tots els participants de la jornada.

Totes les persones interessades en participar al Fòrum d’Oportunitats Empresarials poden ampliar la informació i fer la seva inscripció a través del web empresaaldia.olot.cat, trucant al telèfon 972 26 01 52 ext. 1, escrivint un correu a forumoportunitats@dinamig.cat , o bé dirigint-se a la seu de DinàmiG, al carrer Tomàs de Lorenzana, 15 d’Olot.