Jo sóc 100%t i Garrotxa

 

 

 

 

 

Fisioteràpia, osteopatia, epi, acupuntura, readaptacions per a lesions, estudis biomecànics, nutricionista, indiba.

Tel: 972264918

CE: fisiocenterolot@gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

 

Serveis de psicoteràpia i coaching per particulars i serveis de consultoria per empreses.

Coach&Lean Six Sigma consultant per la implementació de la millora continua a les empreses, fent servir tècniques de Lean i Six Sigma. L’objectiu és preparar les empreses pel futur, cuidant els treballadors perquè la clau de l’èxit són les persones.

Tel: 639349179

CE: info@annacarrecoach.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Disseny gràfic, comunicació i publicitat per a empreses o per particulars. Disseny per casaments i altres esdeveniments. Nou concepte de copisteria per a estudiants i empreses.

Aquest setembre arriba Gràfic Roll a Olot! Un espai per a tots aquells somiadors desperts, herois anònims i artistes exigents que creuen en les seves idees i projectes, i estan decidits a lluitar per ells.

Perquè a Gràfic Roll només s’admeten clients valents.

Tel: 872590764

CE: hola@graficroll.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centre de teràpies naturals i energètiques. Ofereixen teràpies alternatives com l’Egito-Essèni, quiromassatge, quiromassatge esportiu, cursos i tallers.

A més a més del lloguer de sales.

Tel: 620240939

CE: annaparadell66@gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Sector de la restauració. Cafeteria, esmorzars, berenars, amanides, tot tipus de tapes, pastisseria, brioixeria, coques, especialistes en productes sense gluten, sucs naturals de fruita.

Tel: 667856086

CE: cafeteriacalapaquita@gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

Estudi de fotografia. Fotògraf. Estudi – laboratori. Especialistes en casaments, embaràs i nadons.

Tel: 972272958

CE: info@fotocan60.net

 


 

 

 

 

 

 

 

Cooperativa d’atenció a les persones. Servei d’atenció domiciliària i transport d’usuaris.

Donem el servei d’ajuda domiciliària per ajudar a realitzar les activitats de la vida diària a les persones que estan al seu domicili (discapacitats, persones grans, nens, famílies desestructurades,…), així com també transport per a acompanyaments (centres de dia, residència, visites mèdiques,…).

Tel: 972267212

CE: info@edat3.com

 


 

 

 

 

Fundada el 1979, l’empresa editora del setmanari “La Comarca d’Olot” encara els seus quaranta anys amb un projecte de revista renovat i posat al dia, mantenint-se com un referent de la premsa comarcal en català del país.

A més d’editar setmanalment la capçalera de referència de la Garrotxa, Edicions El Bassegoda també s’encarrega de l’edició de revistes de pobles, d’escoles, d’entitats i associacions, programes de festes i de barri i si s’escau fins i tot llibres d’autors locals. Compta amb un equip jove i amb unes instal·lacions singulars com les de Can Paxinc perquè el treball en equip pugui donar resposta a qualsevol encàrrec.

Tel: 972267467

CE: lacomarca@lacomarca.cat

 


 

 

 

Educ’Art ofereix visites i activitats educatives per descobrir el Patrimoni Cultural de la Garrotxa a un públic escolar i al públic adult (públic familiar, grups organitzats, públic individual).

Educ’Art és membre de l’Associació Verd Volcànic i està acreditat amb la CETS. Any escolar (pel públic escolar) i durant tot l’any (per la resta del públic).

Tastets d’activitats:

  • Geocerca a Olot. Seguim les coordenades! Dates de tastets: consulta-les a l’agenda.
  • Denominació olotina. Dates: consulteu-les a l’agenda.

Tel: 972903822

CE: info@educart.biz

 


 

 

 

 

 

Som una enginyeria industrial especialitzada en energia. Apostem clarament per les noves tecnologies de la informació, amb un departament propi de IT Solutions. Posem a la seva disposició una plataforma de gestió energètica pel control dels mercats d’electricitat i gas, junt amb els consums energètics de la seva empresa amb l’objectiu d’aconseguir la major eficiència econòmica de la seva instal·lació.

Tel: 692040650

CE: jrabat@energy-tools.net

 


 

 

 

 

Som una empresa dedicada a la gestió d’allotjaments de turisme rural a la Garrotxa. Treballem perquè els nostres clients puguin gaudir d’una estada única en un dels entorns rurals més autèntics del país.

Oferim l’oportunitat als propietaris d’allotjaments rurals de formar part d’Experiència Rural, un mitjà de comercialització turística que té com a objectiu maximitzar els beneficis i la rendibilitat de cada establiment.

Tel: 696882960

CE: info@experiènciarural.cat

 


 

 

 

 

 

 

 

 

La família Rebull des de fa molts anys, elaborem pa de primera qualitat, amb productes de proximitat i treballant amb un tracte familiar i proper. L’experiència de més de 80 anys ens avala i dia darrera dia, continuem innovant i distribuint el nostre producte per la comarca, amb les millors matèries primes, aprofitant l’entorn idíl·lic en el qual ens trobem. Especialitzats amb pa de pagès, coques i productes per a celíacs. Siguent fidels amb l’elaboració del pa tradicional des de 1933.

Venda de tot tipus de pa, coques, pastes, productes aptes per a celíacs… fets amb ingredients naturals, ecològics i de proximitat. Venda directa i distribució fins a client final, tant a particulars com a empreses, a més de servei de cafeteria i càtering.

Tel: 972263240

CE: flecarebull@gmail.com

 


 

 

 

 

 

Botiga d’informàtica i mòbils, servei tècnic, accessoris tintes i tòners.

Venda i reparació d’ordinadors, mòbils i tablets.

Tel: 606854181

CE: info@twittink.com

 


 

 

 

 

 

 

Oferim lloguer de bicicletes elèctriques per gaudir amb tota comoditat del meravellós encant de la Garrotxa. Possibilitat de fer rutes amb GPS per descobrir els millors racons de l’entorn natural de la comarca. També ens dediquem a la venta de tot tipus de bicicles de la marca Montana d’una estètica i prestacions molt assequibles.

Vine a provar-les sense compromís.

Tel: 657808922

CE: lluisfunosas@gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

Empresa amb més de 30 anys d’experiència en manteniments i sistemes de seguretat.

Tel: 972267177

CE: olot@fvseguretat.com

 


 

 

 

 

Projectes d’arquitectura e interiorisme. Direcció i coordinació de Màsters i Postgraus en temes d’arquitectura.

Projectes d’arquitectura ecològics i saludables, amb materials naturals i eficiència energètica.

CE: gabibarbeta@coac.net

 


 

 

 

 

 

 

 

Bar – Restaurant. El Nou Firalet, amb menús diaris, torrades, pizzes de pagès, amanides, fusta d’embotits, tapes i carta de vins. Espai interior i terrassa a l’exterior. Horari: de 7h a 19h.

Tel: 680167069

 


 

 

 

 

 

 

Bijuteria, complements, accessoris de moda.

Tel: 605918889

CE: dcorco@hotmail.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Fabricació artesanal de qualitat de Magdalenes d’Olot.

Magdalenes artesanals consistents, esponjoses i de gran qualitat. Producte de proximitat.

Tel: 972269482 / 672485034

CE: info@magdalenesolot.com

 


 

 

 

 

 

 

 

Perruqueria i estètica.

Perruqueria que ofereix un assessorament personalitzat. Amb experiència i sempre utilitzant els millors productes. Obrim els divendres i dissabtes migdia. Hores convingudes, també els dilluns! Cal demanar hora.

Tel: 671627372

 


 

 

 

 

Centre veterinari, botiga de pinsos i accessoris per mascotes.

Clínica de gossos, gats i exòtics. Servei d’ecografies i radiografies. Hospitalització i cirurgies de teixits tous i traumatologia. Servei d’urgències telefòniques 24 hores. Botiga de pinsos (pinsos medicats i fisiològics) i accessoris.

Tel: 872022656

CE: olot.rosvet@gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Fleca, rebosteria, cafeteria, teteria, pizzeria.

Alimentació saludable: aliments ecològics i no refinats.

Alimentació senzilla, gustosa i local.

Treballen amb pagesos de Catalunya que cultiven el blat del qual se’n fa farina en un molí català.

Tel: 872024133

CE: lespurnagranel@gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

Regals, bijuteria, bolsos, roba, complements, aromes i decoració. Punt de trobada d’articles i estils d’última tendència, novetats continues, ambient cuidat i tranquil, preus atractius.

Tel: 972266568

CE: maloryolot@gmail.com

 


 

 

 

 

 

Realitzem tota mena d’activitats en bicicleta: organitzem rutes, pedalades, travesses, activitats escolars i de descoberta de territori. També fem tasques de missatgeria, repartiment i similars en bicicleta.

Pedals d’Olot (http://www.pedalsdolot.com/ o http://www.pedalsdolot.com/ca/) pretén ser una descoberta de la Garrotxa més “profunda”, més enllà de la Fageda d’en Jordà i del volcà de Santa Margarida (àrees que evitem força, per no “topar” amb vianants). Anem cap a la Garrotxa més desconeguda, passant per les Serres de Finestres, les Medes, Sant Julià del Mont o Vivers.

Tel: 938725828

CE: info@guiesbtt.cat / mbici@mbici.cat

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activitats fisicoesportives. Psicomotricitat i gimnàstica per nens i nenes d’entre 3 i 5 anys. A través de jocs volem que els més petits comencin a tenir més maduresa en els seus moviments diaris, com introduir-los en l’esport i activitats grupals.

Tel: 625231117

CE: marco@naturaltraining.cat


 

 

 

 

 

 

 

 

Venda al detall de peces de vestir i complements per la dona de les marques MK Barcekiba i Lab MK.

A MK Barcelona entenem les necessitats de la dona actual, oferint una col·lecció de moda contemporània i romàntica, plena de peces atemporals que combinen feminitat i modernitat. MK Barcelona és una firma catalana, on ens encarreguem del disseny de les nostres col·leccions, les quals són confeccionades a Itàlia i Barcelona.

Tel: 972280670

CE: olot@mkbarcelona.com

  

 

 

Turisme actiu i campaments d’aventura.

  • Activitats: descens de barrancs, vies ferrades, raquetes de neu
  • Campaments d’aventura
  • Cursos i monogràfics
  • Petjada zero

Tel: 649748569

CE: elcampobase@gmail.com


 

 

 

 

 

 

L’empresa OSG Serveis Grup SLU és empresa de serveis dedicada a les activitats de comercialització d’altres de gas, instal·lacions de calefacció, aigua, canvi de calderes, osmosis, descalcificadors, plaques solars, aire condicionat i lampisteria en general.

Realització d’instal·lacions receptores de gas, aigua, electricitat, calefacció, aire condicionat, energia solar i altres aparells, i adequació a normes a nivell domèstic o industrial.

Servei de revisions preventives, i manteniment d’aparells d’instal·lacions tèrmiques en edificis i reparacions en general d’instal·lacions.

Servei de manteniment anual d’equips i instal·lacions en indústries i comerços.

Estudi i assessorament del rendiment i millora energètica de les instal·lacions.

Centre d’atenció al client de la Companyia de Gas Natural.

Tel: 972240100

CE: admin@osg.cat

 


 

 

 

 

 

 

Perruqueria especialitzada en tractaments capil·lars. Bellesa i salut dels cabells.

Tel: 972273762

CE: mdesplans@gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Escola – Taller – Botiga

Educació visual i plàstica. Creació i venda de figures artesanes: figures de paper maixé, nuvis i faràndula.

Tel: 972260586

CE: marian@pigment.cat


 

 

 

Botiga especialitzada en tot tipus d’electrodomèstics i parament de la llar amb 75 anys d’experiència al vostre servei.

Tel: 972260844

CE: coderch@adsl.com

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fisioteràpia, osteopatia, readaptació esportiva, proves d’esforç, nutrició, acupuntura, entrenament personal, epi, trx, màquines elàstiques.

Tel: 972268839

CE: info@ramonvila.com

 


 

 

 

 

 

Bar cafeteria al barri vell d’Olot. Fem servei de bar/cafeteria amb entrepans, torrades, amanides, brasa de carbó. També oferim futbol amb projector de paret, i tenim terrassa coberta durant tot l’any a la plaça de les Monges.

Tel: 972272876

CE: raquel6t7@hotmail.com

 


 

 

 

Clínica dental. Atenció personalitzada de qualsevol problema bucodental. Prevenció i promoció de la salut bucodental.

Tel: 972280507

CE: dentalsilviabosch@gmail.com

 


 

 

 

 

 

 

 

Perruqueria. Noves tendències per la imatge personal. Assessoria i solució de problemes capil·lars. Productes de qualitat.

Tel: 872264387

CE: marta_xevi@yahoo.es