T’ajudem. Demana hora

La porta d’entrada al servei són les sessions grupals que organitzem quinzenalment i on donem informació general per confeccionar un pla d’empresa que permeti avaluar la viabilitat de la idea de negoci i fer un repàs de tots els tràmits inicials i obligacions formals i fiscals que suposa emprendre un negoci.

Posteriorment es poden sol·licitar les visites individuals que calgui per concretar amb cada emprenedor/a la seva idea de negoci i exposar-li tots els serveis que des de l’àrea s’ofereixen a qui vol emprendre.

 

 

RESERVAR HORA

Demana hora i t’acompanyem en el desenvolupament del teu projecte d’ empresa

 

  • No et pots tornar a inscriure

 

 

Protecció de dades. Us comuniquem que les vostres dades s’incorporen al fitxer automatitzat de DINAMIG i s’utilitzaran per gestionar els serveis sol·licitats i/o oferir-vos informació sobre activitats i serveis, seguint la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Podeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació, adreçant un correu a suport.empresa@dinamig.cat  indicant-ne el motiu.

 

Les vostres dades també seran incorporades al fitxer “Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom”, del qual és responsable la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom.  La finalitat és gestionar, tramitar i atorgar les subvencions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat al Servei d’Emprenedoria: carrer de Sepúlveda, núm. 148 – 150, 08011 Barcelona.