Guia d’activitats extraescolars d’Olot – Guia 5:PM

 

Seguint la bona acollida que ha tingut en les cinc edicions anteriors la Guia d’activitats extraescolars d’Olot, l’Ajuntament d’Olot a través de DinàmiG – Agència d’Innovació i Desenvolupament de Garrotxa, n’elabora una nova edició pel proper juny de 2018, on es podran consultar totes les activitats extraescolars que s’ofereixen a Olot, tant públiques com privades.

La Guia té un triple objectiu:

  1. Potenciar les activitats educatives extraescolars com a complement per al correcte desenvolupament personal dels nens, nenes i joves.
  2. Facilitar l’elecció d’activitats extraescolars als pares i mares de la ciutat.
  3. Oferir un espai de promoció i difusió a empreses, entitats i institucions que realitzen activitats.

En aquesta edició seguim amb l’Aplicació Mòbil que permet consultar la informació de la Guia, a través de qualsevol dispositiu, i disponible durant tot l’any.

El preu per sortir a la guia d’activitats extraescolars i a l’App es manté amb el mateix import que l’edició anterior, 60€ (iva inclòs) per cada una de les activitats que es vulguin anunciar.

Totes les empreses, entitats i institucions que vulguin incloure les seves propostes a la guia d’activitats extraescolars d’Olot cal que facin la sol·licitud de preinscripció, entrant a la pàgina web www.olot.cat, apartat Inscripcions, IMPO-DinàmiG, Activitats extraescolars Guia 5PMMés informació i inscripció, i adjuntin la següent documentació :

En el moment de fer la reserva podran escollir si volen participar en una activitat (60€) o en dues activitats (120€).

Agrairíem es registressin correctament amb les dades de l’empresa perquè seran les dades que sortiran quan es faci la factura. Si no ho teniu correcte, us podeu tornar a donar d’alta. En el cas d’empreses, en lloc de data de naixement podeu posar-hi la data que vulgueu mentre la recordeu.

Seguidament des de DinàmiG es comprovarà que tota la informació enviada és correcte, se’ls hi validarà i se’ls enviarà un mail indicant que ja poden formalitzar la reserva definitiva realitzant el pagament a través del mateix programa d’accés a través de www.olot.cat (s’adjuntaran les indicacions una vegada DinàmiG hagi validat la seva documentació).


TERMINIS

  • 21 de març al 9 d’abril (preinscripció amb l’enviament de la documentació i validació per part de DinàmiG).
  • 21 de març al 14 d’abril (pagament, una vegada hagin rebut la conformitat per part de DinàmiG).

A partir del 14 d’abril aquesta opció quedarà desactivada i no es podran fer noves tramitacions.

La Guia es distribuirà a través de les escoles principis de juny de 2018, moment a partir del qual estarà disponible també l’APP i la versió online, a la web de l’Ajuntament .

L’empresa informàtica que ha desenvolupat l’aplicació (NOVOSTORM), posarà a disposició dels participants la possibilitat d’inserir publicitat complementària en aquesta modalitat, essent un acord entre Novostorm i l’empresa.

També adjuntem les normes de contractació i condicions.

Per qualsevol aclariment, no dubtin en consultar-ho.