Un nou pas endavant pel nou coworking

Coworking

 

 

L’Ajuntament d’Olot està treballant activament en la creació d’un espai de coworking en un local emblemàtic de la ciutat,  a l’edifici situat al carrer Aigua, núm 5, conegut pel nom de “Magatzems Guitart” amb l’objectiu de facilitar el contacte i la creació de xarxa entre diferents professionals que s’hi ubiquin per tal d’afavorir el creixement de les seves activitats i el desenvolupament de projectes compartits.

 

Actualment l’equip d’arquitectes i enginyers COLOMER-RIFA, ha presentat la seva proposta de com serà la distribució dels nou espai, en funció dels serveis i activitats que es volen posar a disposició de totes les persones professionals que s’hi ubiquin i en paral·lel l’Ajuntament ha apostat per la implicació de l’Escola d’Art i els seus joves creatius , per tal de dissenyar-ne la imatge.

 

A nivell d’obres, està previst en breu treure la licitació per tal de contractar a l’empresa que podrà dur-les a terme durant el segon semestre de l’any.

 

Recuperar un espai emblemàtic, donar oportunitats de millora a professionals i emprenedors, revitalitzar el nucli antic, alhora que promoure el talent creatiu dels estudiants de l’Escola d’Art d’Olot i facilitar que els joves coneguin un espai on poden desenvolupar el seu futur professional … són alguns dels objectius que mouen la creació d’aquest espai de Coworking.

 

Les persones interessades en tenir més informació sobre l’espai de Coworking, poden posar-se en contacte amb DinàmiG (C/Tomàs Lorenzana, 15) , Tf. 972260152 Ext. 1 o bé a empresa@dinamig.cat.