[olot tv] Presentació de la 3a. Setmana de l’Emprenedoria d’Olot

 

El passat 7 de novembre es va presentar als mitjans la nova edició de la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot que tindrà lloc entre el 20 i el 24 de novembre.

Durant aquesta setmana s’han programat un seguit d’esdeveniments a l’entorn de l’emprenedoria com ara, tertúlies, formacions, tallers, teatre… tots ells relacionats amb diferents temes que tenen a veure amb la iniciativa emprenedora, màrqueting, innovació, finançament, coworking, cooperatives,…

La inauguració serà el proper 20 de novembre a les 19.30h a Can Trincheria i anirà a càrrec del jove olotí Joan Plana Sala que ens explicarà la seva experiència emprenedora a Silicon Valley i ens presentarà el seu projecte Wherever You Want, plataforma que ha permès el primer concert hologràfic a distància de la història entre Barcelona i San Francisco.

A continuació s’inaugurarà també l’exposició “L’art d’emprendre” que podreu visitar a l’entrada de Can Trincheria fins el proper 26 de novembre.

La Setmana conclourà el proper 24 de novembre a les 19h. a la Sala Torín amb l’acte de lliurament de la 5a. edició dels Premis 100% Emprenedors que comptarà amb la participació de Cristòbal Colon i l’actuació de Pep Poblet.

Podeu consultar la programació a l’apartat corresponent de la web.