11a Edició dels Seminaris per Emprenedors

 

Un any més dins el Servei d’Emprenedoria de l’agència d’innovació i desenvolupament de la Garrotxa, DinàmiG, s’han programat un seguit de seminaris orientats a oferir a tots aquells que s’estan plantejant engegar un negoci propi o bé que ho han fet fa poc, l’oportunitat de formar-se en aquelles qüestions necessàries per a la creació i gestió del seu negoci.

El servei de suport a les persones emprenedores s’ofereix des de ja fa una colla d’anys, ara d’abast comarcal, pretèn acompanyar-les en tot el procés adaptant el servei a les necessitats de cada persona o projecte empresarial.

Els seminaris formen part d’aquest acompanyament i aquest any arriben ja a la 11a. Edició on proposem 22 seminaris distribuïts al llarg de tot l’any, amb temàtiques diverses a l’entorn d’allò necessari per crear i gestionar amb èxit el negoci, com ara el màrqueting, la creativitat, les finances, la fiscalitat, la comunicació, Internet i les xarxes socials, …etc. Al llarg d’aquestes onze edicions s’han format més de 2000 emprenedors, als que la formació els ha ajudat a emprendre i comprendre millor el seu projecte.

Els seminaris es realitzaran a la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot els divendres de 9:30h. a 13:30h. .Podeu consultar la programació dels seminaris aquí.