Àrea d’empresa i emprenedoria

 

Durant la tercera setmana de novembre coneixerem els guanyadors de la setena edició dels Premis 100% Emprenedors, us presentem els candidats :

 

LA QUARTA PARET – Escola d’arts escèniques
Jordi Masegur Iglesias
https://laquartaparet.cat/
Escola de formació artística en el sector del teatre musical. Espai de des-inhibició, de diversió, de llibertat personal i artística, i de creació. Oferim diversió i tècnica a parts iguals.
Cabanyes entre Valls
Àlex López López  i Alfons Nogareda Xarles
https://cabanyesentrevalls.com/
Cabanyes totalment equipades en un indret on la natura, els valors ecològics, la comoditat i el disseny es combinen per crear una aventura emocionant i memorable.
Eva Aixelà Rovira
https://evaaixela.com/
Guio persones i equips perquè redueixin conflictes i millorin els resultats. La diferència en allò que assoleixes és en el fet de si una persona actua automàticament o de manera conscient. Treballar amb mi és descobrir el que practiquen Apple, Oprah Winfrey i molts altres.
Buggy- Bee
Joan Riera Banal
https://buggy-bee.com/
Cadira de rodes elèctrica per a nens de 2 a 8 anys. D’aparença infantil i moviments àgils, facilita el joc i l’aprenentatge. Adaptable, lleugera i de fàcil transport. La seva primera cadira.
Troncsijoc
Franz Rosenow, Martin Franz Krug, Laia Panyella i Carla Castañer
http://www.troncsijoc.com/
Professionals de la fusta i la pedagogia, que dissenyem i construïm espais de joc amb troncs de boscos de la Garrotxa. Aconseguim producte de qualitat i proximitat, i donem valor al joc i la infància.
Equip Dona
Sandra Tudela Santos, Juan Carlos Bello Muñoz, Ana Martínez Ayerza i Constanza Rolon Porras
http://www.equipdona.cat/
La paraula equip és l’essència de la nostra filosofia. Quan treballem afegint-hi les fortaleses de cadascú, el potencial es multiplica i això vol dir grans beneficis i avantatges per a les dones que atenem. És el que ens fa diferents. Això ens fa EquipDona.
 L’Atelier de Fabric’s Soul
Bibi Gerez Perramon
https://www.fabricssoul.com/
L’Atelier és un taller- botiga on impartim classes de costura creativa i brodat. I tenim biblioteca de patrons! Venem teles a metres i hi pots comprar productes tèxtils artesanals que fem al teu gust.
Indeep Vision
Pau Bramon i Jordi Vallés
https://www.indeepvision.com
Indeep automatitza controls de qualitat visuals a la indústria. Amb un programa que imita el cervell humà, es localitzen defectes de fabricació abans que arribin al client, i això evita costos de personal.
Verd de Gris
Anna Maria Herrero
Taller de restauració i tapisseria, un espai on compartir coneixement i experiència. Donem una altra vida als teus mobles, renovem tapisseries i creem complements per a la llar.
Poble
Mònica Iglesias
http://www.poble.co/
Poble és un estudi de disseny gràfic i direcció́ creativa on s’utilitza la comunicació com a eina transformadora. Es treballa tant en projectes online com offline i al llarg de tot el procés creatiu.
*******************************************************************************************************

 

 

 

 

 

 

GUIA D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS OLOT 

CURS 2020/21

INSCRIPCIONS: Aquí 

Seguint la bona acollida que té la Guia d’activitats extraescolars d’Olot, l’Ajuntament d’Olot a través de DinàmiG – Agència d’Innovació i Desenvolupament de Garrotxa, n’elabora una nova edició amb format online, on es podran consultar totes les activitats extraescolars que s’ofereixen a Olot, tant públiques com privades.

La Guia té un triple objectiu:

  1. Potenciar les activitats educatives extraescolars com a complement per al correcte desenvolupament personal dels nens, nenes i joves.
  2. Facilitar l’elecció d’activitats extraescolars als pares i mares de la ciutat.
  3. Oferir un espai de promoció i difusió a empreses, entitats i institucions que realitzen activitats.

En aquesta edició estrenem la guia en format web, que permetrà consultar la informació, a través de qualsevol dispositiu, i disponible durant tot l’any. Així com permetrà inserir més contingut d’interès (vídeos, imatges…).

Participar a la guia, és gratuit.

Totes les empreses, entitats i institucions que vulguin incloure les seves propostes a la guia d’activitats extraescolars d’Olot online cal que facin la inscripció directament a través d’aquest link: “INSCRIPCIÓi omplin el formulari.

Posteriorment rebran un correu electrònic de confirmació on es demanarà la següent documentació: 

– Documents acreditatius que l’empresa o l’entitat està degudament legalitzada.

  1. Empreses: cal presentar, juntament amb la sol·licitud de participació, la còpia de l’alta censal de l’activitat a l’AEAT.
  2. Entitats i associacions: cal presentar, juntament amb la sol·licitud de participació, la còpia del NIF de l’entitat i de la resolució del registre d’entitats jurídiques de Girona o, si l’entitat està en tràmits de registre, el full de sol·licitud registrat.

– .Arxius per inserir al web, com el logo de l’empresa, imatges o vídeos.

Si els participants volen publicar més d’una activitat, caldrà que facin dues inscripcions.

Seguidament, des de DinàmiG es comprovarà que tota la informació enviada és correcte, se’ls hi validarà i se’ls enviarà un correu electrònic.

El termini per la inscripció és el 3 de juliol de 2020.

La versió online de la guia estarà disponible a finals de juliol.

Inscripcions: Guia 5PM .

Per qualsevol aclariment, no dubtin en consultar-ho.

Salutacions

 

 

FAQS PROCÉS PER DEMANAR AJUTS OLOT 500

 

FAQS AJUTS OLOT 500

 

 

 

descripció nou servei emprenedoria

 

 

Descripció serveis a Empreses