Mentoratge. Els experts t’aconsellen

Teniu una idea nova… Una  idea per millorar el vostre producte o servei

No sabeu com fer la distribució….

No teniu contactes…..

No sabeu com fer-ho i necessiteu consell ?

Si és així, podeu sol·licitar una entrevista amb un grup d’empresaris , que al llarg de la seva vida professional , en càrrecs directius d’importants empreses de diferents sectors, varen adquirir coneixement en diferents àmbits i que estan disposat a escoltar-te i ajudar-te a resoldre els dubtes que t’impedeixin avançar en el teu projecte d’empresa.

 

 

Contacta'ns
  • Breu descripció del projecte/consulta a fer als mentors

Protecció de dades. Us comuniquem que les vostres dades s’incorporen al fitxer automatitzat de l’Institut de Promoció d’Olot i s’utilitzaran per gestionar els serveis sol·licitats i/o oferir-vos informació sobre activitats i serveis, seguint la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Podeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació, adreçant un correu a suport.empresa@dinamig.cat  indicant-ne el motiu.  

Les vostres dades també seran incorporades al fitxer “Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom”, del qual és responsable la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom.  La finalitat és gestionar, tramitar i atorgar les subvencions. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat al Servei d’Emprenedoria: carrer de Sepúlveda, núm. 148 – 150, 08011 Barcelona.