Empreses Lingüísticament Responsables

empreses lingüísticament responsables Garrotxa

 

La Responsabilitat Social Empresarial (RSE) dibuixa un model d’empresa compromesa amb el territori i que incorpora els valors mediambientals, socials i també lingüístics i culturals com a marca de millora contínua.

Les empreses lingüísticament responsables apliquen aquests valors en el seu estil de gestió perquè saben que totes les llengües no només són elements econòmics d’impacte en els mercats sinó que representen una connexió amb la cultura del territori on s’ubiquen.

Nous terminis d’adhesió per al 2021 oberts a Procés de sol·licitud

 

Context Covid-19 i adhesions 2021

La situació excepcional viscuda durant el 2020, que encara dura, ha trastocat tota l’activitat econòmica i social, i ha impedit que poguéssim desenvolupar amb normalitat el projecte Empreses lingüísticament responsables.

S’ha treballat en les fases 1 i 2 del projecte i, tan aviat com ho permeti la situació, es reprendran les fases 3 i 4.També s’aniran fent les auditories gradualment, tan bon punt millorin les circumstàncies.

Malgrat tot, no es vol paralitzar el projecte i s’obre el termini d’adhesió per a les empreses noves que vulguin optar a l’acreditació ELR (empresa lingüísticament responsable). El tràmit es pot fer de l’1 al 31 de març i només cal baixar la sol·licitud de la primera fase (és a l’apartat “Procés de sol·licitud”), omplir-la i registrar-la telemàticament al Consell Comarcal de la Garrotxa (avinguda de l’Onze de Setembre, 22, baixos, d’Olot) per mitjà d’instància.