Avís legal

DINAMIG és responsable de la web empresa.dinamig.cat, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

DINAMIG és propietàri d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de empresa.dinamig.cat poden dirigir-se a la següent adreça:

DINAMIG
C.Tomàs de Lorenzana, 15
17800 Olot (Girona)
Tel.  972 260 152 · 972 272 268
empresa@dinamig.cat

La publicació digital de DINAMIG té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de DINAMIG  i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de IMPO – Institut Municipal de Promoció d’Olot el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.