“Ca-Nyera Coworking”, un nou projecte amb un nom que té història.

L’Ajuntament d’Olot continua avançant en la creació d’un espai de coworking en un local emblemàtic de la ciutat, a l’edifici situat al carrer Aigua, núm. 5 on es donarà cabuda a 16 professionals que tinguin interès en crear xarxa entre ells i ampliar les possibilitats de fer créixer les seves activitats.

 

Aquest espai, fruit d’un concurs amb els alumnes de l’Escola d’Art d’Olot, ja te nom. “Ca-Nyera Coworking” , ha estat la proposta escollida per part del tribunal. Al concurs es varen presentar un total de 10 candidats que reunien un total de 12 propostes, totes elles molt variades i interessants, fet que va dificultar la selecció per part del tribunal.

 

Adrià Pell Figueras, amb titulació superior de disseny, especialitzat de disseny gràfic de l’Escola d’Art d’Olot, ha estat el guanyador, havent fet una proposta creativa que dona al nom actualitat, transmet dinamisme i activitat,  alhora que ho combina amb el nom amb què popularment havia estat conegut l’establiment durant els seus anys de funcionament.

 

Adrià Pell, una vegada el naiming, també ha desenvolupat les diferents aplicacions que requereix l’espai, des de la senyalització exterior, fins a papereria (targes, díptic informatiu de l’espai) sense deixat tampoc de banda el futur espai web.

 

Can Nyera, a partir d’ara serà conegut com a Ca-nyera Coworking i esperem tingui un recorregut amb tan èxit com va tenir l’emblemàtic establiment que va ocupar l’espai durant molts anys.

 

L’Ajuntament d’Olot valora molt positivament la col·laboració establerta amb l’Escola d’Art, que ha donat com a fruit la imatge del nou establiment.

 

Ca-nyera Coworking compta obrir les portes a principis de 2019 i espera esdevenir un espai emblemàtic, on puguin trobar oportunitats de col·laboració persones emprenedores i empreses ja constituïdes , promoure el talent creatiu de la comarca alhora de contribuir a revitalitzar el nucli antic de la ciutat.

 

Les persones interessades en tenir més informació sobre Ca-nyera coworking,  poden posar-se en contacte amb DinàmiG (C/Tomàs Lorenzana, 15) , Tf. 972260152 Ext. 3 o bé a carme.busquets@dinamig.cat.