Amb Identitat Comercial

Amb l’objectiu de donar una major visibilitat als comerços de la ciutat i concretament al barri antic d’Olot, es realitzen reportatges a cada un dels establiments per tal de mostrar el producte i serveis que ofereixen, conèixer la ubicació i el seu valor.

Els reportatges s’emeten per televisió i es difonen per xarxes socials, per aconseguir captar més compradors i d’aquesta manera augmentar l’activitat, facilitant la generació d’ocupació dins el sector. Fins a desembre de 2016 n’han sortit beneficiats un total de 33 comerços

 

Vídeo reportatges dels COMERÇOS 100% amb Identitat Comercial

 

 

 

 

 

FORN JAUME

Descobrim el Forn Jaume, situat al número 9 del Carrer de Sant Ferriol. Pa com el d’abans amb les eines d’ara. Aquesta és la filosofia d’en Jaume Comas que des de 2014 regenta el forn de pa del carrer de Sant Ferriol, al nucli antic d’Olot. L’èxit i la personalitat d’aquest forn de pa rauen precisament en la qualitat dels ingredients que s’utilitzen a l’obrador, que es posa en marxa cada dia de matinada. Utilitzen productes naturals i de primera qualitat, com ara farines poc refinades. Així és com el bon pa i la pastisseria artesanal han guanyat terreny a la d’elaboració industrial. El forn Jaume no només aposta per les receptes més tradicionals com la coca de forner, els tortells d’anís o el pastís de ratafia, també prepara pans de molts tipus diferents. La seva feina pot semblar dura, però per en Jaume és creativa i reconfortant si es disposa dels instruments adequats.

 

 

 

 

 

 

CURVYS

Botiga Curvys d’Olot. Un establiment de moda femenina que ofereix un ampli ventall de talles. La botiga Curvys d’Olot va arrencar fa un any i mig amb la idea de cobrir una necessitat i a la vegada per trencar tabús en l’àmbit de les talles femenines. Situada al carrer dels Dolors número 13, compta amb un públic molt fidelitzat. La seva pròpia experiència a l’hora de trobar talles els hi ha servit per tirar endavant el seu negoci. La botiga ha permès que moltes dones de la ciutat no s’hagin de desplaçar fora de la comarca per trobar les peces de roba que necessiten. A Curvys tenen clientes de totes les edats i ofereixen un tracte adaptat a cada clienta. La botiga té plans de futur per ampliar la seva gamma de productes però hi estan treballant i no volen revelar-ne els detalls.

 

 

 

 

 

 

 

 

EUREKAKIDS

Eurekakids, és un establiment dedicat a la venda de joguines de caràcter educatiu. Jugar no té perquè ser, només, una forma d’entretenir-se. També pot ajudar a aprendre. Amb aquest objectiu, l’aprenentatge a partir del joc, va arribar fa 10 anys a Olot la franquícia Eurekakids, situada al carrer Sant Ferriol 21. Les joguines de l’Eurekakids són per a nens i nenes d’entre 0 i 12 anys. Eurekakids forma part d’una franquícia que compta amb 180 botigues a Europa, Amèrica, Sud-amèrica i part d’Àsia. La idea de dedicar-se a la venda de joguines educatives neix de la pròpia experiència amb el seu fill. Hi ha una gran varietat de joguines a la botiga en funció de gustos i edats. El tipus de públic són famílies i centres educatius, sobretot a l’època nadalenca.

 

 

 

 

 

 

 

 

DULDI

Les llaminadures no passen de moda malgrat la tendència cap a l’alimentació saludable. Són elements que no falten en una festa d’aniversari, com les espelmes, els globus, les pinyates o els regals. Tots aquests articles conformen l’oferta de Duldi, una franquícia establerta al centre d’Olot des de fa sis anys, de la mà de dos garrotxins.

 

 

 

 

 

 

STELLAZETA

Aquesta setmana descobrim la botiga de complements StellaZetta a l’espai Amb Identitat de Les Notícies. Ja sigui en el dia a dia o en una ocasió especial, els complements donen un toc diferent a la imatge d’una persona: Collarets, arracades, barrets, bosses… lluïr-ne no sempre està renyit amb l’economia. Al Carrer Dolors número 1 hi trobem StellaZeta, una franquícia italiana que va arribar a Olot fa dos anys, d’una forma ben casual. A StellaZeta hi trobem tot tipus de complements per a dones i nenes a un preu assequible. Tot plegat classificat per colors i seguint les darreres tendències de moda. La botiga col·labora amb una iniciativa d’un altre establiment del carrer, la desfilada primavera-estiu de Curvis, de moda per a talles grans. L’esdeveniment tindrà lloc dissabte vinent a les deu de la nit a la Casa Cultural d’Andalusia d’Olot.

 

 

 

 

 

AURA

La botiga Aura ha nascut al carrer Sant Rafel d’Olot. Un nou establiment de moda sorgit de la mà dels propietaris de la botiga de Can Font. En parlem a l’espai ‘Amb Identitat’ de Les Notícies. Acabada de sortir del forn. La botiga Aura s’ha instal·lat aquests dies de Setmana Santa al carrer Sant Rafel, amb l’objectiu d’oferir moda italiana per a dona. No és el primer negoci d’aquestes característiques que emprenen a Olot. El disseny de la botiga destaca per la seva ambientació amb aires vintage. En aquest establiment aposten per la qualitat per sobre de la quantitat. I el seu tèxtil és apte per un ampli ventall d’edats. Amb anys d’experiència a Font Moda, ara eixamplen objectius amb la botiga Aura, un projecte fresc i amb ganes de seduir el públic femení d’Olot i comarca.

 

 

 

 

 

 

 

EL PETIT COSIDOR

L’espai ‘Amb Identitat’ de Les Notícies ens porta avui al carrer Sant Ignasi. Allà hi trobem El Petit Cosidor, un taller-botiga que fa cinc mesos que va establir-se en aquest carrer del costat de la plaça Major. Al carrer Sant Ignasi número 5 hi trobem El Petit Cosidor, un establiment especialitzat en la tècnica de cosir que va néixer fa tan sols cinc mesos. En aquest taller-botiga s’hi fan arranjaments de roba i també classes pràctiques per a nens i nenes que els hi estan funcionant molt bé. El públic d’El Petit Cosidor és majoritàriament femení, i la Teresa desenvolupa un tracte proper amb la seva clientela, fins al punt que els ajuda a aprendre les seves tècniques. Amb poc temps de vida al nucli antic de la ciutat El Petit Cosidor espera arribar als olotins i olotines amb els seus arranjaments i els tallers per a nens i nenes.

 

 

Altres reportatges: