Garrotxa Emprèn

La sisena edició del Garrotxa Emprèn es reformula i s’adapta a la situació actual.

Donades les circumstàncies que estem vivint actualment el Garrotxa Emprèn s’adapta i es reformula en sessions de formació, sensibilització i assessorament específics fins a finals del 2020.

Les sessions per emprenedors, el programa de capacitació digital, els diferents tallers que es realitzen als centres educatius de la ciutat i els assessoraments específics que es realitzen en temàtiques com la gestió econòmica i el màrqueting són les activitats que formen part d’aquesta edició del Garrotxa Emprèn.

En aquest període també coneixerem els guanyadors dels Premis 100% Emprenedors, que per aquesta edició compta amb 10 projectes candidats, liderats per 18 emprenedors i emprenedores que proposen projectes diversos com serveis de coaching, de disseny gràfic, una escola d’arts escèniques, una cadira de rodes elèctrica per mainada amb mobilitat reduïda, solucions industrials mitjançant la intel·ligència artificial, jocs infantils realitzats amb fusta de la Garrotxa, serveis de ginecologia punters, cabanyes totalment equipades a dalt dels arbres, botiga-taller de costura creativa i un taller de restauració de mobles.

Podeu consultar tots els projectes aquí

 

**********************************************************************************

POSPOSAT!!!

Degut a la situació d’excepcionalitat provocada pel CoronaVirus

 

Garrotxa Emprèn pretén fomentar la reflexió i donar visibilitat a idees i iniciatives emprenedores i  projectes empresarials  d’ Olot i Garrotxa que amb el suport de tots podran créixer creant noves activitats i generant ocupació.

Del 23 al 28 de març fes un gran pas per al teu projecte, consulta les activitats programades.

Dream Big Olot, Taller d’innovació disruptiva

El 23 de març, al matí. A la sala El Torín.

Activitat per als estudiants dels centres educatius de la ciutat, conduïda per Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i fundador del centre d’innovació Imagine a Silicon Valley de Califòrnia, entre d’altres empreses.

 

“Emprendre en femení”

El 24 i 26 de març, a les 9.30 h. A DinàmiG.

Formació per a dones emprenedores. Inscriu-te

En col·laboració amb Fòrum Dona Activa.

 

“Embolica’t per al futur”

El 24 de març, a les 11 h. Al Teatre Principal d’Olot.

Taller vivencial i breu conferència adreçats als estudiants dels centres educatius de la ciutat, a càrrec de Maria Batet, entrenadora d’habilitats creatives i emprenedores, i els Acrobatistes.

 

Presentació de l’informe Olot, de l’Observatori dels centres urbans i comerç de les ciutats mitjanes catalanes

El 24 de març, a les 15 h. A la sala d’actes de l’Hospici.

Activitat inclosa dins la 4a edició de la Setmana del Comerç. En col·laboració amb la Fundació Comerç Ciutadà i l’ACO, Associació de Comerciants d’Olot.

 

“ Ser persona: fer x ser en 59 minuts”

El 24  de març, a les 18.30 h. Al Campus Garrotxa.

Taller pràctic de les aplicacions android WhatsApp i Keep (bloc de notes) a càrrec de Pere Bahí. En col·laboració amb Campus Garrotxa. Inscriu-te

 

Signatura Convenis 100%t

El 24  de març, a les 19.30 h. A la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot.

Acte de signatura de les noves empreses que utilitzen la marca territorial 100%t.

 

Seminari “ Tot allò que et cal saber del règim especial d’autònoms”

El 25 de març, a les 9 h. A Can Monsà.

Dins la programació dels seminaris per a persones emprenedores, Glòria Castells explicarà el que cal tenir en compte quan ens donem d’alta en aquest règim.

Inscriu-te

Garrotxa, territori socialment responsable

El 26  de març, a les 10 h. A la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Amb la participació de Teresa Baró, experta en comunicació responsable. Inscriu-te

 

“Innova en màrqueting digital amb la metodologia SOSTAC per vendre més”

El 26 de març, a les 10,30 h. A Can Monsà.

En col·laboració amb ACCIÓ. Inscriu-te

 

“Cooperativa, l’empresa col·lectiva”

El 26  de març, a les 18h. Al Núria Social.

A càrrec de Laura Comas del Núria Social, en col·laboració amb Cercle Garrotxa Ripollès de l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines.

 

Seminari “ Instagram Business”

El 27 de març, a les 9 h. A Can Monsà.

Dins la programació dels seminaris per a persones emprenedores Aleix Lagares ens descobreix aquesta eina digital que podem utilitzar per al nostre negoci. Inscriu-te

 

Civichub 2020, Sprint 2, 1a sessió

El 27 de març , a les 17 h. A la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Activitat formativa inclosa en el programa Civichub Garrotxa 2020, a càrrec de Thomas Doennebrink, membre de Platform Cooperativism Consortium, connector Ouishare Berlin. En col·laboració amb Pandora Hub. Inscriu-te

 

 

Lliurament dels Premis 100% Emprenedors, 7a edició.

El 27 de març , a les 19 h. A la sala El Torín d’Olot.

Amb la xerrada “una vida de casualitats” a càrrec de Josep Maria Mainat, cantant i productor de televisió i membre de La Trinca i l’actuació del garrotxí Mag Sanyes.

 

Dolors

El 27 de març, a les 21 h., i el 28 de març, a les 18 h. Al Teatre Principal d’Olot.

De la companyia Meri Yanes, podreu veure la primera sèrie teatral que podreu veure com si fos una marató. Narra la història d’una intrèpida emprenedora, la Lola, que inventa un dispositiu i, amb l’ajut de companys i coneguts, ordeixen un pla per comercialitzar-lo. En col·laboració amb l’Institut de  Cultura de la Ciutat d’Olot.

 

Civichub 2020, Sprint 2, 2a sessió

El 28 de març, a les 10 h.

Activitat formativa inclosa en el programa Civichub Garrotxa 2020 que constarà de dues sessions. En col·laboració amb Pandora Hub.

Inscriu-te

Al llarg de la setmana s’exposaran en els aparadors de diferents comerços de la ciutat els projectes candidats a la 7a edició dels Premis 100% Emprenedors.

 

Tallers “We Can Make….” amb alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot .

 

 

Més informació i inscripcions:    empresa.dinamig.cat

 

 

Protecció de dades. Us comuniquem que les vostres dades s’incorporen al fitxer automatitzat de DINAMIG i s’utilitzaran per gestionar els serveis sol·licitats i/o oferir-vos informació sobre activitats i serveis, seguint la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Podeu fer ús del dret d’accés, rectificació o cancel·lació, adreçant un correu a suport.empresa@dinamig.cat  indicant-ne el motiu.