T’ajudem. Demana hora

La porta d’entrada al servei són les sessions grupals que organitzem quinzenalment i on et donem informació general per confeccionar un pla d’empresa que et permeti avaluar la viabilitat de la idea de negoci i fem un repàs de tots els tràmits inicials i obligacions formals i fiscals que suposa emprendre un negoci, així com tots els serveis que des de l’àrea oferim als que voleu emprendre.

Posteriorment pots sol·licitar les visites individuals que et calguin per concretar i desenvolupar la teva idea de negoci i t’anirem derivant als serveis que et calgui per planificar i avaluar el teu projecte. Un cop iniciada l’activitat econòmica també podràs continuar venint per resoldre o consultar tot allò que pugui sorgir en el dia a dia del teu negoci: informació de subvencions, assessoraments especialitzats, formacions específiques, normatives, ….

 

RESERVAR HORA

Demana hora i t’acompanyarem en el desenvolupament del teu projecte d’ empresa. Si és la primera vegada que vens al servei t’informarem de quan és la propera sessió grupal i si ja has vingut al servei concertarem una visita individual, truca’ns al 972.260152 ext 3 o bé escriu-nos un mail a suport.empresa@dinamig.cat . T’esperem!