* Formació Emprenedoria: Aprendre a comunicar i transmetre el teu projecte o negoci: habilitats de comunicació

Carregant mapa...

Data/Hora
Data(es) - 29/11/2019
9:30 - 13:30

Localització
FES OLOT


La comunicació ha adquirit una rellevància crucial i s’ha convertit en vital per desenvolupar i gestionar amb èxit qualsevol projecte empresarial.
Per a la planificació, l’execució, la negociació o per a la gestió de crisis és necessària una bona formació en comunicació com a eina imprescindible per poder afrontar els reptes diaris a l’empresa. Perquè la bona comunicació és tan important com la mateixa idea de negoci.
Aprendrem a gestionar la comunicació des d’una perspectiva global, des de la conducta fins al pensament psicològic, i ho farem de manera creativa i estratègica. Analitzarem les dinàmiques, posarem exemples de les diferents formes de comunicar, posarem en pràctica les habilitats socials, aprendrem a escoltar i respondre, a persuadir i a corregir els errors més  comuns al vendre’ns i coneixerem les eines per parlar en públic.

Programa:

  1. Disposar de les eines bàsiques per comunicar un projecte
  2. Dominar la comunicació verbal i no verbal
  3. Conèixer diverses habilitats comunicatives
  4. Comunicar-nos de manera creativa i estratègica
  5. Despertar la curiositat del receptor
  6. Saber respondre a preguntes sobre el nostre projecte

 

Impartit per  Albert Brosa , periodista, presentador de televisió i ràdio i expert en comunicació a Olot Televisió i la Xarxa de comunicació local. Director i fundador de Be_Optim, assessoria de comunicació especialitzada en formació de portaveus. www.albertbrosa.cat

 

Inscriu-te aquí