Apropa’t al teu client amb Agile i Lego Serious Play

Carregant mapa...

Data/Hora
Data(es) - 16/12/2019
10:00 - 13:30

Localització
FES OLOT


ACCIO ens porta aquest taller participatiu que ens permetrà conèixer els principals conceptes de la metodologia Agile. Aquesta s’utilitza per gestionar projectes tecnològics complexos, i en aquest taller aprendràs a utilitzar-la per a projectes no tecnològics. Aplicar Agile Project Management en el desenvolupament de projectes que tenen una clara orientació a la millora i la innovació és la via natural de donar continuïtat al procés que s’inicia amb la idea i acaba amb el lliurament del producte o servei. D’aquesta manera podràs lliurar resultats d’alt valor afegit i de qualitat en el menor temps i cost possibles.

Per què fer-lo?:

El programa segueix un desenvolupament didàctic basat en PBL -Project Based Learning– i prioritza l’aplicació dels coneixements adquirits en casos reals.

Aprendràs els elements bàsics de lideratge, planificació, gestió i execució que caracteritzen els projectes àgils.
Coneixeràs les habilitats requerides per iniciar el teu propi pla de desenvolupament personal i professional adreçat a participar en projectes àgils.

A més, mitjançant un cas pràctic, en aquesta sessió aprendràs a utilitzar la metodologia LEGO® Serious Play®. Una de les millors i més innovadores metodologies orientades a la resolució de problemes, facilitant el pensament i la comunicació per millorar el rendiment de les empreses, els equips i els individus.

 

Pensat per empresaris/àries , director/a d’empresa i gestor/a habitual d’ R+D

 

Per inscripcions clica aquí