Les Cols

 

 

 

 

Activitat
Establiment gastronòmic.
Servei
Les propostes que oferim estan arrelades a la terra i al paisatge que ens envolta. Per això hem començat una tasca d’investigació i recuperació de l’horta tradicional de la comarca. Treballem, amb una visió particular, els productes propis de la Garrotxa: el fajol, la patata de la Vall d’en Bas, el blat de moro, l’aviram de pagès – ànecs i pollastres- els fesols de Santa Pau, la ratafia, el tortell d’Olot, el porc i els embotits, la truita de riu salvatge, el cargol, el senglar, la tòfona, la castanya, el nap, els bolets les herbes i les flors.
Volem donar el més íntim i familiar però amb llenguatge d’avui. Ens agrada l’enaltiment de productes humils, tenir la natura i el paisatge com a font d’inspiració; reinterpretar i adaptar els productes de la terra i del seu entorn, que la presentació jugui amb el buit o espai del plat; el contrast tradició / avantguarda. La mateixa filosofia que ha inspirat la reforma arquitectònica del restaurant és la que inspira la nostra cuina.

Tel: 972269209

CE: lescols@lescols.com