Noel Alimentària

 

 

 

 

 

 

 

Activitat
Empresa líders del sector carni, orientada al consumidor a través dels millors estàndards de seguretat i qualitat i amb una filosofia permanentment innovadora.
Servei
Oferim al consumidor la possibilitat d’escollir entre una extensa i variada carta de productes seleccionats de gran qualitat, cobrint les necessitats del mercat.
A Noel oferim solucions per al teu estil de vida. Des dels productes tradicionals, fabricats amb la tecnologia alimentària més moderna, fins a les solucions més avançades en plats cuinats. Sempre controlant íntegrament el procés, des del seu origen.
Noel és sinònim de qualitat. Des de sempre hem perseguit aquest objectiu: qualitat en les matèries primeres, qualitat en els processos, qualitat en el producte acabat.
La nostra estructura productiva i l’especialització del nostre equip humà ens permet assegurar la qualitat dels nostres productes, gràcies al control integral de diferents aspectes organolèptics, bacteriològics i fisicoquímics. La traçabilitat del procés és total, des de les matèries primeres fins a l’entrega dels productes al client. Això és possible mantenint la identificació de les matèries primeres i dels ingredients que intervenen en la seva composició durant tot el procés de fabricació. A través d’una estricta elaboració, i amb controls aplicats a cada etapa del procés, obtenim productes amb la màxima qualitat i seguretat alimentària.

Tel: 972290700

CE: noel@noel.es