Un nou pas endavant pel nou coworking

Coworking

 

 

L’Ajuntament d’Olot està treballant activament en la creació d’un espai de coworking en un local emblemàtic de la ciutat,  a l’edifici situat al carrer Aigua, núm 5, conegut pel nom de “Magatzems Guitart” amb l’objectiu de facilitar el contacte i la creació de xarxa entre diferents professionals que s’hi ubiquin per tal d’afavorir el creixement de les seves activitats i el desenvolupament de projectes compartits.

 

Actualment l’equip d’arquitectes i enginyers COLOMER-RIFA, ha presentat la seva proposta de com serà la distribució dels nou espai, en funció dels serveis i activitats que es volen posar a disposició de totes les persones professionals que s’hi ubiquin i en paral·lel l’Ajuntament ha apostat per la implicació de l’Escola d’Art i els seus joves creatius , per tal de dissenyar-ne la imatge.

 

A nivell d’obres, està previst en breu treure la licitació per tal de contractar a l’empresa que podrà dur-les a terme durant el segon semestre de l’any.

 

Recuperar un espai emblemàtic, donar oportunitats de millora a professionals i emprenedors, revitalitzar el nucli antic, alhora que promoure el talent creatiu dels estudiants de l’Escola d’Art d’Olot i facilitar que els joves coneguin un espai on poden desenvolupar el seu futur professional ... són alguns dels objectius que mouen la creació d’aquest espai de Coworking.

 

Les persones interessades en tenir més informació sobre l’espai de Coworking, poden posar-se en contacte amb DinàmiG (C/Tomàs Lorenzana, 15) , Tf. 972260152 Ext. 1 o bé a empresa@dinamig.cat.